De Baby is er!

Jahoor het is begonnen, het drukke leven, het leven met z’n vieren. De afgelopen dagen is er heeeeel veel gebeurd, ik zal proberen een update te geven en proberen het kort te houden:
Zaterdag 1 augustus zouden we officieel gaan verhuizen. Toch maar de spullen voor de bevalling in de oude woning gehouden, want je weet maar nooit….

Ik wilde al de hele week dat ze kwam, maar iedereen zei, je hebt de rust niet, dan komt de baby niet, de baby wacht op de verhuizing…. Inmiddelswas ik 40 weken en 5 dagen….

Met de verloskundige afgesproken dat we niks zouden doen dit weekend in ieder geval niet voor zondag, eerst verhuizen, dan zal er waarschijnlijk die rust over mij heenkomen.

Zo dacht iedereen bleek later, iedereen behalve Lilly zelf. In de nacht van vrijdag op zaterdag kwam ze ineens. De enige dag dat het “echt NIET uitkwam”.
Gelukkig wel snel, binnen 2,5 uur…. Maartoch waarom nu? Mijn schoonouders sliepen op zolder, mijn ouders hadden 1 augustus vrij gehouden om te verhuizen en Rudy had al een busje gehuurd. Het was een verrassing voor opa en oma dat ze ‘s morgens wakker werden en opeens hadden ze er een kleindochter bij zonder dat ze er iets van hadden gemerkt.
Daar ging de planning, want je gaat ook niet verhuizen met een baby van een paar uur oud.

De planning veranderde, opa en oma gingen klussen in het nieuwe huis en dan gingen we een dag later. Zondag 2 augustus was het z over Lilly amper 1 dag uit en haar eerste verhuizing is een feit. Rudy met onze ouders de spullen verhuizen en ik, Jackie en de baby werden verzorgd door de kraamzorg en zij heeft ervoor gezorgd dat ook wij netjes over konden!

Lilly is (net als Jackie) een perfecte baby rustig, lief en vooral erg makkelijk. Dus de verhuizing deed haar niets. Ondanks de kraamhulp zei dat Lilly onrustig kon worden van deze dag heeft ze ‘s nachts goed geslapen.

Inmiddels is de kraamhulp weg, Lilly doet het goed en Rudy is vol op aan het klussen…..

2 gedachtes over “De Baby is er!

Plaats een reactie