Vlechten

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik gek ben op vlechten. Daarom ben ik zo blij met mijn 2 meiden, lekker tutten en vooral veel en vaak vlechten.

Het begon zo’n 20 jaar geleden toen mijn zusje haar begon te krijgen. (wij waren alledrie een jaar kaal) ik was toen 10 jaar en superblij met mijn “levende” pop. Het vlechten begon. Steeds vaker en meer, mijn moeder kon het niet dus het was lekker makkelijk zo. ’s Avonds invlechten en dan kon ze ’s morgens zo naar school.

Mijn zusje heeft er trauma’s van. Als ze niet stil bleef zitten trok ik aan haar haar. Maar als ze wel netjes stil zat haalde ik het snel weer uit en begon ik stiekem opnieuw.

Niemand verbaasde het dan ook dat ik kapster wilde worden. Als het carnaval in het dorp was vlechtte ik alle kindjes van het dorp hun haar in.

En nu mijn eigen meisjes, Jackie is er inmiddels aan gewend. Vlechten vlechten vlechten. De ene keer wil ze een “Anna” vlecht (2 vlechten) dan een “Elsa” vlecht (1 vlecht) of “Rapunzel” vlecht (dikke vlecht met bloemen). Alles is mogelijk. Inmiddels ben ik overal in gespecialiseerd.

Jackie kreeg van de kerstman de rapunzelvlecht en natuurlijk wilde ze die vandaag in. En hoe combineer je zo’n lelijke vlecht met kersthaar?  Nou zo:

image

En toen vanmiddag Jaimys haar nog invlechten voor de kerst.

image

Of ik het al zat ben? Neehoor kom maar op met die haren!

image

Advertenties

2 gedachtes over “Vlechten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s